vineri, 20 decembrie 2013

Progenituri

Pamantul si evolutia umana

  Am studiat in ultimul timp ce se intampla, cum a evoluat lumea, de ce evolueaza si ce o impiedica sa evolueze. Dupa un studiu de caz, din proprie initiativa, am ajuns la o concluzie nu tocmai placuta.
  Sa incepem putin cu istoria celui de-al doilea razboi mondial. Bun a inceput razboiul, toata lumea a fost pe front. Nimic anormal pana aici, doar ca trebuie sa punctez. Barbatii au fost pe front. In timp ce cautam diferite informatii am facut o legatura putin ciudata. In acest razboi milioane de barbatii au murit impuscati, de foame, boli, frig etc. Ei si de aici a plecat curiozitatea mea legata de cum natura indreapta totul pe planeta, fiind razboi si multi barbati morti, timp de aproximativ 3-5 ani pe toata suprafata globului s-au nascut in 80-90% din cazuri numai copii de sex masculin. Daca faci un calcul simplu de genul "1+1", realizezi imediat ca nu a dat nimeni nici o comanda sa iasa numai barbati, ci natura ei in sine a facut asta sa acopere lipsa sexului puternic :) , pe Pamant ca totul sa continue asa cum trebuie.
Acum ca v-ati creat o idee despre ce poate face natura in sinea ei, vreau sa ating un subiect, poate nu prea comod pentru multa lume, dar din ce stiu si ce am studiat, ce urmeaza sa zic e cam purul adevar.

Evolutia de azi inainte

Cum spuneam, este posibil sa va deranjeze, dar nu am ce face, chiar pare interesant subiectul acesta.
Deci ( nu e bine sa incepi o prorpozitie cu deci :) ), dupa cum vedem la televizor, internet, ziare si alte surse, tot mai multe cazuri de mutatii si alte malformatii grave la diferiti copii nou nascuti. Aici incepe problema hai sa luam exemplul animalelor. In jungla sau oriunde pe acest pamant totul are un ciclu, moare unul sa traisca celalat, cam asa functioneaza tot. Bine bine or sa zica multi dar noi avem creier si CNP. Nu conteaza, tot pe aceasi nisa suntem si noi (tot animale). In salbaticie, cand un animal se naste malformat, cu probleme grave, un picior in minus de exemplu, nu se opreste toata turma dupa el sa il ingijeasca, ci il lasa prada la altii si restu o ia mai departe din loc sa supravietuiasca. Natura prin principiile ei incearca sa adapteze corpul uman incet incet noilor nevoi, asta este in sine evoluita. Cum nimeni nu este perfect si natura mai da rateuri, si automat apar tot felul de copii bonlavi sau oameni mari cu boli foarte rare si grave. Toata problema de aici nu e ca sunt eu malformati, nu au nici o vina dar noi ne oprim sa ii ajutam, sa facem donatii si alte prostii, si unii dintre ei se mai si inmultesc. Si asa se degenreaza toata natia umana, pentru ca Xulescu care a avut jumate dint-un cromozom lipisa si are sindromul Down sau mai stiu eu ce boala rara transmite mai departe prin copii, pentru ca unii cu aceste malformatii mai se si inmultesc.
  Din punctul meu de vedere asta nu este ceva normal, adica daca cineva nu este facut pentru lumea asta la gunoi cu el, fara nici o suparare cum am zis si mai sus.

 Problema vine si din partea omenirii ca mananca toate chestiile astea injectate, si apar cancere si alte boli rare.

Fetele

Sa intram putin la capitolul fete. De obicei mai dezvoltate mintal decat baietii. Da este adevarat, dar am observat la multe dupa varsta de 18-20 de ani, dupa ce au "incercat" putin sau mai mult viata, incepe sa se inverseze procesul. Bine nu asta era problema, observ din ce in ce mai des, din cauza diferitelor substante( hormonul feminin) injectat mai ales in carnea de pui, la 14 ani arata ca la 20 si atrage orice privire. Asta nu e ceva ce pe barbati sa ii deranjeze, sau pe altcineva, dar pe langa acest + la femei, observam o degradare mare de la 20 de ani in sus. Daca v-a uitati atent la femei care trec de 18-20 de ani din cauza substantelor respective, incep sa para imbatranite. Plus de asta la tenul lor mai joaca un rol important si machiajul pus in exces de la 12 ani ( ca sa fie in trend domle' ).
Si colac peste pupaza sa zic asa, imi amintesc acum ceva ani cum erau fetele la 14,15 ani. O carne tare pe ele, cu sanii mereu sus... In ziua de azi pui mana pe una, o carne moale... zici ca are doar grasimea, ca muschii au plecat in vacanta, si la 20+ ani incep sa le vezi in mare parte cu sanii pe post de bretele...


Baietii

Daca fetele au problemele de mai sus nici baietii nu sunt mai in urma. Aici vorbim de categoria 6-12 ani. Ma uit pe strada, la copiii zilelor noastre, cu un tupeu din  ce in ce mai mare, deoarece au vezi doamne parintii nu stiu ce labagii mari pe la stat. In fine ideea era urmatoare, atat timp cat au bani parintii isi permit orice. Dar copiii lor bineinteles ca sunt aproximativ tot timpul inchisi in casa, cu capul in calculator sau in tableta/telefon. Ma uit la ei, si ii vezi asa cu o fata de fetita ( din cacatu ala de carne de pui ), o piele fina si moale pe ei, de obicei si putin grasi, si cred ca si cu o puta mica:)) . Te uiti la ei si am impresia ca in 30 de ani, femeile ajung barbatii in casa iar ei vor sta sa joace CS in timp ce isi fac unghiile si se dau cu crema pe fata.Vorbesc cu copii de 14-15 ani, si cateodata raman uimit de ce au in cap. Jocuri, Jocuri, Filme, Jocuri, Calculator si atat. Astia daca ii pui la 20 de ani sa schimbe clanta la usa sau un bec, o sa cam dea cu virgula, dar ma rog nu e vina lor, e vina cretinilor de parinti. Ca tot veni vorba, fiind fotograf, am gasit un peisaj frumos pe un deal, mai departe de oras, unde nu prea calca picior de om in afara de padurar. La un momendat aud 3 voci de copii, se jucau prin padure, si vorbeau " Hai ma acolo la piatra noastra ". Ei vreau sa ma creada toata lumea ca in momentu ala mie mi-a crescut inima in piept, si pentru acei copii, tot respectul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu