marți, 17 decembrie 2013

Nu face autostopul

Nu lua la ocazie!

Statul a venit cu o idee geniala, si mai exact domnul Ponta "Cretinescu". Ordonanta de urgenta( la noi numai O.G. se da ca sa poata fi aprobat) este de forma:

Trebuie sa punem taxa/amenda pentru asa ceva deoarece soferii oricum nu platesc impozite.
Bun, dar hai sa gandim putin. Pai daca sunt sofer sunt doua cazuri mari si late:
1)Am masina personala pentru care platesc impozit
2)Sunt sofer profesionist angajat pentru care oricum se plateste impozit

Dupa ce au luat decizia ca ei sa aiba superimunitate, tot domnul Cretinescu, deoarece are un dosar penal pe numele lui, putina lume stie, ce au zis ei: Astia au doar 400+ taxe pe an hai sa mai bagam una in plus, pe cine afecteaza??

Oameni buni iesiti in strada si nu mai stati, haideti la Bucuresti cu "toatele" sa ii linsam pe magarii astia. Sa il luam pe Ponta Cretinescu si sa il linsam cu totul. Ars pe rug !

Dupa ce ca platim o cretina de rovigneta pentru drumuri de cacat, fac 30 ore sa ies din tara si 18 ore sa ajung in Germania, acum nu mai am voie sa fac nici o oprire sa iau un biet om, care tremura de frig. Oricum imi platesc taxele, bag benzina super scumpa, ce ii fute pe ei ca mai iau pe cineva in masina. Parca e pe banii lor. Pardon este pe banii lor, ca aici luam noi si nu mai pot ei sa fure.

Ori ii linsam sau mai avem ceva de incercat: Orice inseamna parlamentar salariu la 600 ron pe luna si fara masina iar tot ce au proprietati sa fi luate si puse pe numele unor oameni nevoiasi.Sa vezi distractie cand nu pot alimenta nici Dacia lu bunicu cu gaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu